واشر نسوز
واشرهای نسوز را می توان به این شکل معرفی کرد، محصولاتی با سختار بسیار ساده اما با کاربرد های مهم و مختلف در صنایع گوناگون می باشد.
هدف از ساختن انواع واشر نسوز چنین قطعاتی ایجاد اطمینان از اتصال بین سیالات می باشد که این کارایی به واسطه برخورداری از قابلیت آب بندی این قطعات و سهولت در استفاده از آنها می باشد که مانع از نشت و خروج مایعات از مجاری محفظه ها می شود.
البته کاربرد این قطعات بسیار متنوع می باشد که همین امر باعث شده در ابعاد و اشکال مختلفی ساخته شوند که متناسب با هر نیاز و اهدافی می توان از آنها بهره برد. اگر قصد آشنایی با انواع واشر و کاربرد آنها را دارید تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.
برای خرید واشر نسوز از منوی بالای صفحه به قسمت فروشگاه مراجعه کنید.
واشر نسوز چیست؟
معمولا در صنایع مختلف به دلیل گرمای زیاد قطعات آسیب می بینند و از حالت خود خارج می شوند به همین منظور برای اتصال بین قطعات باید از موادی استفاده شود که تحمل حرارت بالا را داشته باشند و در برابر نقطه ذوب دفرمه نشوند.
این قطعات واشرهای نسوز هستند که به واسطه پایداری عالی در برابر حرارت زیاد و خوردگی، کارکرد مناسب برخی تجهیزات را در شرایط محیطی سخت تضمین نموده و از خروج سیالات به بیرون از محفظه دستگاه ها جلوگیری می کند. لذا در صورت عدم استفاده از انواع واشرهای نسوز در صنایع مهمی نظیر پتروشیمی، احتمال وارد آمدن آسیب های جدی به برخی تجهیزات بسیار زیاد است.
انواع واشر نسوز
انواع واشر نسوز
واشر آزبستی
یکی از نمونه های اولیه این نوع محصولات که از ماده نسوز آزبست تهیه شده، واشر آزبستی می باشد. اگرچه قدمت این محصول به قرن ها قبل باز می گردد . سمی بودن غبار آن و زیان هایی که برای سلامت افراد و محیط زیست به همراه دارد بر همگان محرز گردیده، اما با این حال یکی از پرکاربردترین و شناخته شده ترین انواع واشرهای نسوز در دنیا می باشد.
واشر کلینگریت
اگرچه در ترکیبات این دسته از واشرها نیز، الیاف آزبست به کار رفته اما برای جلوگیری از آثار سوء آن بر سلامت و محیط زیست، از یک پوشش رزین لاستیکی در تولید آن استفاده می شود. این کار در کنار سایر مزایای واشر کلینگریت به بهبود انعطاف آن نیز کمک زیادی می کند. این نوع واشر در انواع مختلف سیم دار، بدون سیم، آغشته به گرافیت سیم دار، و آغشته به گرافیت بدون سیم قابل تولید می باشد.
واشر دونیت
نوع دیگری از انواع واشرهای نسوز که در ساختار آن دو لایه آزبست و یک ورق استیل پرس شده به کار رفته، واشر دونیت نام دارد. این محصول همچون دو محصول فوق به دلیل استفاده از آزبست، دارای محدودیت هایی در استفاده بوده و تنها در برخی مکان ها، کاربرد آنها جایز می باشد. تحمل گرمایی این واشر به بیش از 900 درجه سانتیگراد می رسد.
واشر ویکتوری
واشر ویکتوری از جمله واشرهایی با ساختار بدون آزبست است که از الیاف سلولزی تهیه می شود و استفاده از آن هیچ آثار زیانباری برای سلامت بدن ندارد. این محصول علاوه بر داشتن مقاومت گرمایی تا150 درجه سانتیگراد، از سایر مزایای واشر آزبستی نیز برخوردار می باشد. از طرفی، ارزان قیمت بودن آن و پایداری مطلوب در برابر مایعات داغ و روغن ها، موجب کارایی گسترده آن در صنایع خودروسازی شده است.
واشر گرافیت خالص
نوع دیگری از انواع واشرهای نسوز که تهیه شده از گرافیت با درصد خلوص بالا است، واشر گرافیت خالص می باشد که از مقاومت حرارتی بالا و نزدیک به 650 درجه سانتیگراد، برخوردار می باشد. سایر مشخصات این واسر شامل پایداری شیمیایی و مقاومت در برابر خوردگی، زنگ زدگی، فشار، اشعه های آسیب رسان و… می باشد.
واشر میکا
یکی دیگر از انواع رایج و پرکاربرد واشرهای نسوز که تهیه شده از مواد معدنی میکا است، واشر میکا می باشد. از خواص این محصول می توان به وزن سبک و مزایای زیست محیطی آن اشاره کرد. ضمن اینکه مقاومت حرارتی این محصول تا 1000 درجه سانتیگراد می رسد. این واشر همچنین دارای خواص دی الکتریک، مقاومت شیمیایی و پایداری در برابر فشار بالا نیز می باشد.
و در آخر
به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگهایمان را نیز مشاهده بفرمایید
و همچنین می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر جهت خرید انواع ورق نسوز با مجموعه سیلیکون نسوز تماس بگیرید.
شماره تماس :
واتساپ: 09123188890
ایمیل: Silicon.nasuz@gmail.com
اینستاگرام: silicon.nasuz@
حجره اینترنتی: silicon-nasuz-parsian
ساعت کاری و پاسخگویی تلفنی شنبه تا چهارشنبه ۹ صبح الی ۱۸ عصر ، پنجشنبه ۹ صبح الی ۱۳ ظهر