تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی چیست؟
وقتی صحبت از این می شود که یک شیلنگ برای کاربرد خاصی استفاده شود ، توجه به جنس شیلنگ از اهمیت بالایی برخوردار است. دو نوع شیلنگ رایج شیلنگ های پی وی سی و سیلیکونی می باشند. در حالی که هر دو به طور گسترده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، تفاوت های مشخصی دارند که می تواند بر عملکرد و مناسب بودن آنها برای کاربردهای خاص تأثیر بگذارد.
جهت خرید شیلنگ سیلیکونی به فروشگاه ما مراجعه کنید
شیلنگ سیلیکونی
از یک پلیمر مصنوعی با خواص مقاوم در برابر دمای بالا ساخته شده اند. این آنها را برای کاربردهایی که نیاز به تحمل دمای زیاد دارند، مانند صنایع خودروسازی و هوافضا، ایده آل می کند. شیلنگ های سیلیکونی می توانند تا 400 درجه فارنهایت و برخی از آنها تا 500 درجه فارنهایت را تحمل کنند.
شیلنگ های سیلیکونی نیز انعطاف پذیر هستند و مانور و نصب آنها را آسان می کند. آنها اغلب در کاربردهایی استفاده می شوند که در آن انعطاف پذیری بالایی مورد نیاز است، مانند صنایع پزشکی یا صنایع غذایی.
علاوه بر این، شیلنگ های سیلیکونی در برابر ازن، اشعه ماوراء بنفش و هوا مقاوم هستند، که آنها را برای استفاده در فضای باز مناسب می کند.
کاربرد های شیلنگ های سیلیکونی
شیلنگ های سیلیکونی در دامداری ها و گاوداری ها برای انتقال شیر استفاده میشود و دلیل آن این است در برابر میکروب ها و قارچ ها مقاوم است و جایگزین خوبی برای سایر شیلنگ ها است.
در آزمایشگاه ها و نیز در حوزه پزشکی از شیلنگ های سیلیکونی استفاده میشود.
یکی از مهم ترین دلایلی که در این حوزه ها از شیلنگ سیلیکونی استفاده میشود این است که این شیلنگ ها سمی نیستند.
ازین شیلنگ ها همچنین در بخاری ها و سیستم های سرمایشی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در دستگاه های قهوه ساز بسیار کاربرد دارد و در هنگام استفاده از آن هیچ رنگ و بویی را عبور نمیدهد.
تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی
شیلنگ پی وی سی چیست؟
دلیل استفاده فراوان آن ها این است که مواد اولیه این شیلنگ ها به راحتی در دسترس خط تولید است مورد توجه قرار گرفته است. این شیلنگ ها برای انتقال مایعات نیز به کار میرود اما بیشترین کاربرد آن برای منازل است.
شیلنگ های پی وی سی به دو دسته شفاف و کدر تقسیم میشوند که در ادامه به تفاوت آنها میپردازیم.
از نظر میزان مقاومت شیلنگ های کدر مقاوم تر هستند و دلیل آن این است این شیلنگ ها با ضخیم تر ساخته می شوند. از طرفی شیلنگ های شفاف نرم تر میباشند و شیلنگ ها هر چقدر نرم تر باشند مقاومت پایین تری دارند.
از نظر کاربرد شیلنگ های کدر در مکان هایی استفاده میشود که زیبایی ظاهری شیلنگ اهمیت زیادی ندارد.
از نظر مشخصات سطح بیرونی شیلنگ ها شفاف سطح صاف تری دارند و معمولا مایع درون آنها مشخص بوده اما شیلنگ های کدر به خاطر مقاومت آن ها دارای پرزها و شیارهای خاصی است.
از نظر مشخصات سطح درونی هر دور شیلنگ تقریبا یکسان هستند. سطح درونی آن ها صاف است به خاطر این که آب یا مایع به راحتی جریان داشته باشد.
ویژگی های شیلنگ های پی وی سی
نرم بودن شیلنگ های پی وی سی باعث انعطاف پذیری آنها میشود به همین خاطر در برابر شکستگی و پارگی مقاوم است.این شیلنگ ها طوری طراحی شده اند که برابر اشعه های مضر استقامت دارند.
شیلنگ های پی وی سی به راحتی تغییر شکل داده و به خاطر فراوانی مواد اولیه قیمت کمتری نسبت به سایر شیلنگ ها دارد.
همچنین این شیلنگ ها در رنگ بندی های مختلف تولید میشوند.شیلنگ های پی وی سی اکثرا چند لایه هستند به همین خاطر طول عمر بیشتری دارند.اگر شما برای انتقال مواد شیمیایی از شیلنگ استفاده میکنید پس باید شیلنگ شما در برابر فشارها مقاوم باشد شیلنگ پی وی سی یک انتخاب مناسب است.
مزایای شیلنگ پی وی سی
شیلینگ های پی وی سی همانطور که اشاره کردیم بخاطر نرمی در برابر ترک خوردگی و شکستگی مقاومت میکنند.ماده اولیه این شیلنگ ها میتواند به شکل های مختلف در آمده به همین خاطر تنوع این شیلنگ ها بالاست.
شیلنگ های پی وی سی تمام استاندارد های بین المللی را دارد.
انواع شیلنگ های پی وی سی
شیلنگ های پی وی سی انواع مختلفی دارند که عبارت اند از شیلنگ های کشارزی، شیلنگ ساکشن خرطومی، شیلنگ ساکشن پی وی سی نرم، شیلنگ گاز پی وی سی تقویت شده، شیلنگ پنوماتیک پی وی سی تقویت شده، شیلنگ اسپری و شیلنگ شفاف .
نحوه تشخیص شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی
تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی در این است که جنس سیلیکون لاستیکی و جنس پی وی سی پلاستیکی بوده دیگر تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی در مواد اولیه آنهاست مواد اصلی پی وی سی وینیل کلرید بوده و مواد سیلیکون سیلیس میباشد.
در ساخت لوله های پی وی سی از روان کننده و دیگر مواد استفاده میشود و سپس از طریق ماشین قالب گیری تحت فشار داغ قرار داده میشوند.
و در آخر
به شما بزرگواران پیشنهاد می کنیم که دیگر وبلاگهای مارا نیز مشاهده بفرمایید.
و همچنین می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر جهت خرید انواع ورق نسوز با مجموعه سیلیکون نسوز تماس بگیرید.
شماره تماس :
واتساپ: 09123188890
ایمیل: Silicon.nasuz@gmail.com
اینستاگرام: silicon.nasuz@
حجره اینترنتی: silicon-nasuz-parsian
ساعت کاری و پاسخگویی تلفنی شنبه تا چهارشنبه ۹ صبح الی ۱۸ عصر ، پنجشنبه ۹ صبح الی ۱۳ ظهر
سیلیکون نسوز چیست؟, تولید پروفیل تی شکل سیلیکونی, تولید شیلنگ سیلیکونی, تولید پروفیل سیلیکونی, پروفیل سیلیکونی یوشکل, پروفیل سیلیکونی شیاری, پروفیل سیلیکونی آلمانی بادشونده, پروفیل سیلیکونی نسوز, تولید نوار آبندی, تولید نوار آبندی سیلیکون اسفنجی, شیلنگ های سیلیکونی, تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی، پروفیل سیلیکونی نسوز, شیلنگ سیلیکونی,ورق نسوز, کاسه نمد, پارچه نسوز, ورق فیبری, ورق سیلیکون, ورق ارتالون, ورق پلی آمید, ورق پلی اتیلن, ورق اسفنجی,تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی، نوار لاستیکی ساده, نوار لاستیکی منجید دار, نوار لاستیکی ضد اسید, نوار لاستیکی ضد روغن , نوار لاستیکی ضد سایش, نخ های گرافیتی, نخ تفلنی,بهترین تولید کننده سیلیکون نسوز در تهران, نوار تسمه نقاله، تفاوت شیلنگ سیلیکونی با پی وی سی